Jobb i Brunswick, Georgia | Double Trouble i USA

Double Trouble i USA

Annons

Jobb i Brunswick, Georgia

Eftersom barn och pappor fortfarande är borta så gäller det att passa på att jobba massa så att man får in timmarna, vi ska ju även åka till Sverige länge, så då får man helt enkelt jobba in lite tid. Helt ok med mig.

Så under helgen åkte Sofie och jag till Brunswick, Georgia, vilket ligger 5 timmar söder om Atlanta, ganska nära Savannah. Det är ett projekt där som vi jobbat med i massa år och under fredagen så skulle vi vissa runt människor och tala om vad  vi gjort och framtids planer på vad man kan använda marken till när alla kemikalier är borta (vilket nog inte händer under vår livstid). 

På kvällen var det fin middag som gällde. Allt var ekologiskt och när odlat (The Farmer and the Larder). Mumsigt var det, men tyvärr blev ingen mätt, då det serverades för lite mat. Det bottades med att vi gick och åt efterrätt på en annan restaurang.

På lördagen var det volontär jobb som stod på schemat. I USA så gör man ganska mycket volontär jobb, och i lördags hjälpte alltså vår firma till att fixa en trädgård. Vi kom på första sidan i den lokala tidningen  Hahaha, lite kul tycker jag.

M_S_Brunswick2

M_S_Brunswick

En dag till sedan kommer barn och pappor hem, kan inte vänta, 12 dagar är det längsta någonsin, alltså på 14 år, som jag inte sett barnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Annons
stats